Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om oss och våra tjänster?
Kontakta oss gärna. 

Yay! Brand and Design Agency AB

contact@yaybd.se

www.yaybd.se
+46 8 20 42 00

image

Med fokus på helheten

Att hjälpa företag att bli framgångsrika kräver mer än att leverera snygg yta. 

Vi fokuserar på helhet och producerar strategier och idékoncept för nationella och internationella varumärken.

Allt inom ett företag påverkar bilden av varumärket och det gäller att arbeta konsekvent med all kommunikation inom företaget.
En strategi för ett varumärke ska implementeras i hela organisationen, in i minsta detalj.

Vi hjälper våra kunder att skapa och positionera framgångsrika varumärken.

 

image

05 Mittuniversitetet Grafisk identitet

Mittuniversitetet är Sveriges yngsta universitet – med campus i Härnösand, Sundsvall och Östersund. Här finns utbildningar som inte finns någon annanstans i Sverige och man ser samverkan mellan forskning, näringsliv och organisationer som värdefulla delar i verksamheten. Det är en plats där människor möts, inspireras av varandra och tänker nytt.

De senaste åren har varit framgångsrika för det unga universitetet, antalet studenter har markant överträffat riksgenomsnittet och andelen externa forskningsmedel vuxit. Efter det tidigare resultatrika samarbetet, där vårt uppdrag byggde på att synliggöra och marknadsföra Mittuniversitetets campus Härnösand, fick vi förmånen att arbeta vidare med att skapa en ny grafisk identitet för hela universitetet. Uppdraget innebar allt från att utveckla en ny logotyp för Sveriges nyaste universitet och grafisk identitet till skapa en ny webbplats. Under åren har vi producerat reklamkampanjer, broschyrer, webbkampanjer och mycket annat.

Yay

, more cases!