Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om oss och våra tjänster?
Kontakta oss gärna. 

Yay! Brand and Design Agency AB

contact@yaybd.se

www.yaybd.se
+46 8 20 42 00

image

Med fokus på helheten

Att hjälpa företag att bli framgångsrika kräver mer än att leverera snygg yta. 

Vi fokuserar på helhet och producerar strategier och idékoncept för nationella och internationella varumärken.

Allt inom ett företag påverkar bilden av varumärket och det gäller att arbeta konsekvent med all kommunikation inom företaget.
En strategi för ett varumärke ska implementeras i hela organisationen, in i minsta detalj.

Vi hjälper våra kunder att skapa och positionera framgångsrika varumärken.

 

image

09 Amanda Egilson AB Varumärkesstrategi

Amanda är en av Sveriges unga kvinnor och framgångsrika entreprenörer. Hon designar och tillverkar smycken med personliga budskap under eget namn – Amanda Egilson by hand and heart AB.

Konkurrensen i smyckebranschen är stor och Amandas målgrupper är långt ifrån homogena, vilket krävde en metod som tillät möjligheten att prata till var och en utan att nödvändigtvis säga samma sak. Idén till annonskonceptet bygger därför på att kunna möta målgruppernas olika personligheter på deras eget sätt, med hjälp av bilder som bygger samma attityd (exempelvis rockigt eller romantiskt) som de enskilda smycken som lyfts fram i varje annons.

Vi saknade också historieberättandet i all den reklam som presenterar smycken. Att Amandas smycken innehåller känslor och relationer gjorde det naturligt att bygga spänning och historieberättande, genom att låta poetiska rubriker möta stark grafisk form.

Lösningen lämnar samtidigt tolkningsföreträde till betraktaren, som kan väva in egna känslor, och vidgar människors tankebanor om egna budskap att bära.

Yay

, more cases!